Gerard Depardieu a primit sambata cetatenia rusa in regim de urgenta. Nu am scris mai devreme despre subiect, caci am asteptat sa se confirme 100%. Nu am vrut sa-l jignim pe actorul francez inainte ca acesta sa faca prostia pana la capat. Ne intrebam daca a fost supus la examenul de limba, cel recent introdus de Putin. Ne indoim.

Gerard Depardieu

Gerard Depardieu a fost invitat la Soci, in resedinta prezidentiala, unde i-a fost inmanat pasaportul rusesc. Sa mori de ras nu alata. Dupa ce actorul aflat in stare de ebrietate, a urinat pe mocheta din avion in 2011, la varsta de 62 de ani, acum face acelasi lucru, insa nu pe mocheta ci pe stima si admiratia fanilor din lumea intreaga.

Suparat pe impozitul de 75% pus pe marile averi (deci nu pentru oamenii de rand, si nici macar pentru cei bogati, ci extrem de bogati) care de fapt a si fost abrogat intre timp, actorul nominalizat la Oscar pentru rolul din Cyrano de Bergerac si castigator al Globului de Aur, a facut destule gafe in viata sa.

Putin, suparat ca in ultima vreme este luat peste picior de liderii mondiali, ba chiar si de functionari de stat mai importanti, cum ar fi Hillary Clinton, care anunta de curand ca  SUA nu vor permite refacerea URSS, a decis sa loveasca zice el, sub centura. Probabil ca daca va primi si facilitati fiscale, se va muta din satul belgian, in gulagul Rusesc. Ii dorim calatorie sprancenata cu Aeroflot-ul, si sa faca pipi linistit pe mochetele rusesti din Kremlin!

Vrem sa lansam un sistem de vot, pentru gestul lui Putin si a lui Gerard Depardieu, astfel veti putea vota cu sus sau jos, la ambele variante: de acord sau impotriva! Sa vedem ce iese la numaratoare!