Vrei sa fii menajera dar nu gasesti de lucru, sau gasesti doar din cand in cand oferte de munca? Acum poti incerca sa iti oferi serviciile pe cel mai citit site de profil, tot ceea ce trebuie sa faci este sa scii cat mai multe despre tine, sa ai o poza pe care sa o postezi in prezentarea ta si sa spui daca ai sau nu experienta in domeniu.

Locuri de munca ca menajera

Vrei sa lucrezi ca menajera instrainatate? Nimic mai simplu, poti alege unul din site-urile comunitatilor din Germania, Olanda sau Anglia, postezi acolo anuntul tau si datele de contact.

Asa cum stii multe dintre moldovenecele plecat ela munca in Italia, Spania sau Portugalia muncesc fie la ingrijirea persoanelor in varsta fie ca menajere.

Un loc de munca ca menajera in Italia este ideal pentru cei ce au deja o locuinta asigurata, cunoasc limba italiana cat de cat bine, pentru a se putea intelege cu angajatorii. Un CV in limba italiana te ajuta foarte mult, postat pe un site de anunturi iti poate aduce un loc de munca bine platit si o siguranta ca vei strange bani pentru a te intoarce acasa atunci cand vei decide sa fii menajera in Chisinau.

Experienta in lucru ca menajera dobandita peste hotare te poate ajuta sa iti deschizi propria afacere, pe care sa o promovezi de exemplu pe portalul e4MD. Chiar daca va merge mai greu ca in Franta sau Olanda, cu siguranta ca atunci cand vei avea suficienti clienti, iti va fi bine si in Chisinau.

Nu pierde timpul, creaza-ti o pagina personala pe portalul e4MD si incepe sa-ti cladesti propria afacere! Nu ai nevoie decat de bunavointa pentru a reusi!