Cum suntem in bransa celor ce scriu articole, monitorizam de ceva vreme pe ce scriu articole contra cost, in primul rand pentru ca d emulte ori avem si noi nevoie de astfel de articole, mai ales daca trebuiesc traduse din limba rusa (o mare sectiune a site-ului nostru se ocupa de Republica Moldova), dar si pentru a studia piata celor ce scriu articole pe divese nise.

In felul acesta, le putem da un job in plus celor ce scriu pe All MoLdova, pentru ca acestia isi doresc un ban in plus la salariu. Avantajul nostru este acela ca toti cei ce scriu la noi, sunt de profesie ziarsti. Deci este exclusa discuta in privinta calitatii textelor, insa ramane de discutat cat anume se plateste pentru cei ce scriu articole la comanda.

Am remarcat ca sunt doua categorii de clienti: unii care isi doresc un pret mic, iar altii care isi doresc calitate de la cei ce scriu articole pentru ei. Din prima categorie fac parte ingeneral intermediarii, cei ce de fapt nu scriu articole ci cauta pe cineva care sa le scrie, ei fiind mereu la vanatoare de clienti si de potentiali content writeri.

Noi ne adresam in primul rand celei de a doua categorii, cei ce vor calitate. Pretul nostru este de 2 euro/100 de cuvinte, nu scriem in cateva minute, c avem nevoie sa ne documentam, articolele scrise de noi avand sigla All MolDova. Deci in afara de faptul ca dorim ca numele portalului nostru sa fie postat la sectiunea : realizat de, dorim ca in cazul comenzilor serioase, nu a celor de 1-2 articole, sa dam dovada cu totii de realism, responsabilitate si mai ales sa ne putem mandri cu rezultatul final, articolul ce va fi publicat pentru client, semnat de All MoLdova!