Acum poti posta anunturi gratuite si pe noul portal 99 MD, care si-a propus sa posteze zilnic 999 Anunturi din MD. La ele se vor adauga 99 de anunturi din Moldova si 9 anunturi cu locuri de munca, oferite in mod constant de agentia de plasare.

Anunturi online

Pe noul portal totul se invarte in jurul cifrei 9, vor fi 99 de site-uri unde anuntul tau va fi afisat zilnic, 9 pagini de pe site-ul de socializare FaceBook si 999 de afisari zilnice asigurate si garantate de initiatorii proiectului.

Toate aceste facilitati sunt oferite gratuit, ba mai mult, se ofera un venit de 9 lei pentru cei ce vor aduce anunturi platite, care costa in mod evident 99 de lei pentru o luna de publicare. Dar stiti ce este interesant? CA la expirarea anuntului, el nu va dispare, ci va fi invizibil doar modul in care cel care a plasat anuntul poate fi contactat, Asta inseamna ca daca veti dori reactivarea anuntului publicitar va trebui doar sa achitati celui ce v-a preluat anuntul taxa de 99 de lei, iar datele vor fi afisate imediat, cei ce sunt interesati de anuntul tau nu vor pierde astfel nici o clipa anuntul tau, ci il vor putea gasi oricand, indiferent ca ai platit (reinoit) anuntul sau nu!

Iar faptul ca anuntul va fi postat zilnic pe retelele de socializare va va aduce audienta suplimentara, deci sanse mult mai mari de a fi gasit de cei ce citesc sau cauta anunturi pe internet! Ai intrebari? Pofteste si ne scrie, te lamurim chiar acum!