Lupta dintre PCRM si Mihai Ghimpu este deja antologica, nu cred ca mai trebuie nici comentata si nici discutata. Totusi nu ma pot retine din a observa ca Eduard Musuc, ca de altfel toti membrii PCRM au o problema identitara, se considera mai degaraba rusi decat moldoveni. Oricat se zbat sa ma convinga ca isi iubesc tara, limba sau stramosii, ei iubesc doar Rusia si evident banii.

Despre bani numai de bine, caci cine nu-i iubeste si unde ati vazut politician cinstit? Insa totusi, cand vine vorba de limba mamei, lucrurile stau parca putin altfel. Tara este in pragul dezastrului, Rusia e pe cale sa o federalizeze pe criterii etnice, pe criterii economice sau chiar politice, iar Eduard Musuc si PCRM-ul se cearta iar si iar pe problema limbii, cu cine? Cu Mihai Ghimpu, cunoscut ca roman si adept al unirii. Ca si cum eu as incepe sa ma cert cu Vladimir Voronin pe tema averii, care nu e a lui, ci a familiei lui, castigata cinstit la seceris.

Oare unde va ajunge Moldova in urmatorii 2 ani? Presimt ca intr-o mare groapa, de unde va iesi cu greu. Pacat de tierii ce au murit la 7 aprilie!