Am incercat de cateva ori s ama uit la Moldova are talent, difuzat la postul Tv Prime din Republica Moldova, am spus ca nu o sa scriu niciodata despre emisiune, din stima pentru artistii din Moldova. Am ajuns sa imi incalc promisiunea pentru ca NU se mai poate! Ma tot intrebam cum poate fi un site ca All Moldova in TOP 20 pe pozitia 77, cand de fapt este un portal de stiri destul de mediocru. Ei bine am inteles abia astazi de ce!

Nicu Tarna

Nicu Tarna

Moldova are talent a inceput prost, a continuant si mai prost si probabil se va termina foarte prost. Nu discutam de decorul saracacios, de prestatia concurentilor, dar macar sa discutam depsre prestatia organizatorilor si a juriului. In afara de Nicu Tarna care mai apuca sa raspunda si in Romana (Moldoveneasca pentru unii) in rest parca esti la emisiunea de „hai sa radem de noi” – doi arbitri vorbesc in rusa unul in romana.

Am inceput sa va explic de ce suntem noi asa de cititi, pentru ca nu gasesti pe net nimic despe Moldova, sau aproape nimic, cautam o poza cu Nicu Tarna si abia am gasit una mai .. vizibila.

Un membru din juriu – nu dau nume se uita dupa fete, altul nu are rabdare, ma intreb daca cei ce au dat formatul nu cumva o sa interzica Moldova are talent pentru ca de fapt NU are!

Deja am obosit sa astept macar cateva prestatii bune, cantaretii vin dansatorii se perinda, dar parca sunt intr-un cosmar, totul pare o parodie, o caricatura!

Recunisc ca nu am vazut in viata mea un concurs mai caraghios, deja credeam ca am vazut la Jurnal TV toate prostiile posibile, ei bine Prime e cu doua clase deasupra lor! Evident in jos, daca de la nivelul zero mai exista ceva si mai jos!

(Bostan Ritgau)