Uite ca moldovenii pot pleca in Canada destul de rapid, un exemplu este Nata Albot de la Jurnal TV. Gata cu televiziuena in Moldova, poate o gasim in curand la un post de televiune al moldovenilor din Canada, cine stie, oricum ii uram drum bun jurnalistei de la postul TV cel mai amintit pe site-ul All Molodova.

Nata Albot pleaca in Canada

Cine va fi urmasul sau uramsa sefei de la Jurnal TV, cum se va organiza sare si piper fara unul din ingrediente, desi daca ma gandesc ca sunt trei cei care prezentau emisiunea, porobabil ca sarea era Andrei Bolocan, piperul era Sîrghi Cobzaru, deci Nata era si-ul dintre ei. Particula si, conjunctia mai bine zis, deci era firesc ca intr-un final sa ramana doar sarea si piperul.

Ministerul adevarului ramane fara un ministru, caci nu am aflat cine este primul ministru de la cel mai „carlanos” minister din Moldova, adica ala de dadea caralanul de aur, inspirat probabil de la un show din Romania, aia parca dadeau alt animal, dar c emai conteaza.

S-a mai dus un subiect de critica, acum va trebui sa o laudam pe Nata Albot, care va fi reperezentanta mass media moldoveneasca in Canada. Sa speram ca a invatat canadiana, nu de alta dar s anu fie ca in poanta aia cu ninge ploua mi-am luat canadiana noua. Singurul lucru ramas necunoascut est ecu ce pleacam, cu avionul, feribotul sau masina. Eu pariez ca va pleca cu avionul, de la Chisinau, ruta Moscova, Paris, Montreal.

Acest articol este un pamflet, stirea fiind doar faptul ca Nata Albot pleaca in Canada.