Am auzit azi ca s-a lansat Muligambia.MD, o chestie care poate fi accesata de pe noul smartphone rusesc, asta da veste, sa aiba si rusii ifone-ul lor, made in URSS, pardon Federatia Rusa. Oricum nu o sa va spunem nomic despre noul smartphone rusesc, nu de alta, dar oricum nu stim nimic, circul aun zvon prin „rutiera”, iar eu eram atent la „ruli” si nu am putut afla multe detalii.

Smartphone rusesc

Vrei sa nu mai cheltui mult p eproduse Apple, nu mai vrei iPhone, ia-ti un smartphone rusesc. Merita toti banii, e fiabil, adica poate fi dat la fii pentru afectiuni la bila – bila e chestia aia rotunda care te apara sa nu iti ploua in gat. Revin cu intrebarea: care e lagatura cu Muligambia.MD, nu razbate nimic.

Cum nu mai am ce sa spun, tac. Tac si inghit, inghit si tac, fac pac – pac, le pun capac, asta e o stire de iti sta si bila’n loc. Iau foc, apoi stau pe loc, mai fac de doua ori poc – poc, am noroc.

Ai intels ce vreau sa-ti spun? Sa te speli cu apa si sapun. Asta vreau sa spun. Apa si sapunul, aduc in joc nebunul, apoi mut tura si pionul, am plecat deja cu avionul. Daca intreb care e legatura cu Muligambia.MD, iar nu poti spuneceva din avion, iar astept.

Evident ca nu ai fi crezut cumva, ca exista sa ceva. Ba exista, cauta pe net, cauta prin buzunare, la taxatoare. Nu gasesti nimic, danseaza din buric. Ai gasit ceva, asta-i altceva. E fasole scumpa, luata de la piata centrala, unde totul e mai scump ca la piata din cartier. Asta era de fapt legatura cu Muligambia.MD, era legatura de ceapa!

Artur Lunuben, artist al popo(r)ului!