De multe ori apar stiri socante, cu titluri si mai socante, finalizate cu: afla de ce, uite cum s-a intamplat, vezi continuare si atot asa. Uite ca am luat si noi modelul, fara sa platim evident, si va anuntam ca Oleg Brega a ramas fara munca, cel putin asa sustine chiar el pe un site de socializare. Vrei sa afli de ce? Iti spunemcele trei variante de raspuns.

Oleg Brega a ramas fara serviciu

Nu, nu este vorba de fifty – ffty, suna un prieten sau intreaba publicul, noi chiar iti dam trei variante de raspuns corecte si adevarate, fiecare luat in parte.

Prima varianta de raspuns: Oleg Brega nu mai lucreaza la Jurnal TV pentru ca postul are probleme financiare si se anunta ca va da faliment. Daca crezi ca acesta e raspunsul corect apasa tasta 1!

A doua varianta de raspuns este: Oleg Brega a fost dat afarade la Jurnal TV pentru ca Nata Albot a plecat in Canada! Este foarte plauzibil, mai ales ca emisiunile celor doi aveau cam aceiasi incarcatura informationala.

Ultima si cea de a treia varianta de raspusn este: Oleg Brega a plecat de la Jurnal TV pentru ca s-a tuns chilug, se poate observa si in poza alaturata, preluata de pe profilul sau de pe FaceBook. Nu garantam ca este el in poza, deoarece nu-l cunoastem personal, insa este posibil sa fie chiar Oleg Brega in persoana.

Am uitat sa spune ce sa faci in cazul raspunsului  de la punctele b si c, ei bine apasati tasta 2 daca sunteti convinsi ca varianta b este cea castigatoare si evident apasati 4 in cazul in care este corba de raspunsul de la punctul c. Nu apasati tasta 3, nu mai functioneaza!