Foarte multi cetateni din Republica Moldova au nevoie sa sune in Romania, de cele mai multe ori insa nu gasesc modalitati mai ieftine sa o faca. Am zis noi ca ar fi cazul sa dam o mana de ajutor. Si mai ieftin decat gratis nu exista.

Suna in Romania Gratis

Campania Call Romania va pune la dispozitie cel mai ieftin mod de a suna in Romania atat in retelele de telefonie mobila cat si in cea fixa.

Testeaza gratuit acest serviciu, spune si prietenilor si cititorilor nostrii cum ai facut si ce impresie ti-a facut acest serviciu.

Vrei sa suni gratis in Romania? Esti in Republica Moldova sau oriunde in lume? Foloseste cel mai ieftin tarif de telefonie internationala disponibil acum pe piata. Ai copii la studii in Romania, sau sotul este pelcat la munca? Call Romania iti sta la dispozitie. Vrei sa suni un sofer de microbuz pentru a te informa despre orarul microbuzelor? Foloseste Call Romania!

Programul este acum in perioada de proba, de aceea vom face tot posibilul sa postam aici in curand toate link-urile utile legate de modalitati ieftine de a suna daca nu gratis, atunci aproape gratis in Romania.

Se stie deja ca de anul viitor tarfele de roaming vor dispare pentru membrii Uniunii Europene, iar tarifele de teloefonie vor fi cele nationale. Exista speranta ca in curand vei putea lua telefonul mobil cu tine din Romania in orice tara a Uniunii Europene, inca de pe acum poti incarca o cartela prepay pe internet, sau poti plati abinamentul prin internet banking, deci vom vorbi la tarifele nationale si ne vom lua telefonul cu noi.