Facem apel la oamenii de bine, la fortele NATO sau la cele pacificatoare sa vina in ajutorul Jurnal TV sau chiar a trustului din care face parte. Dupa ce si-au batut joc de Mihai Ghimpu, in nenumarate randuri, acum banda celui condusa de parlamentarul moldovean ataca trustul. Iata apelul disperat al acestuia:

Trustul Jurnal Media atacat de Ghimpu

Apelăm la mass-media naţională, organizațiile nonguvernamentale de profil, la organele de stat şi de drept, la reprezentanţele statelor străine şi ale organizaţiilor internaţionale acreditate în Republica Moldova să intervină pentru a nu admite asemenea acţiuni de intimidare grosolană și impardonabilă a presei libere, inclusiv pentru a dezaproba în mod public conduita nedemnă și ignobilă a celui care se consideră liderul unui partid liberal de orientare proeuropeană.

Se pare ca s-a ajuns in stare de razboi, altfel nu pot sa inteleg cum un ditamai trustul cere ajutor la ONU si mai stiu eu cui, dupa ce a fost „atacat” cu tancuri si pistoale. Evident ca textul nostru este un pamflet, la fel cum este si sceneta Ghimpu pe Skype, a celor de la Jurnal TV. Daca atunci se prapadeau de ras, acum cand au fost „atacati” de trupele lui Mihai Ghimpu, se ascund sub fusta OSCE. Pai nu mai sunt barbati in tot trustul? Nu este domnul Mocanu alaturi de ei in fiecare zi? Ce varsta are domnul Ghimpu si ce varsta are domhul Mocanu? Sau si mai bine, ar putea apela la Arnold de Moldova ( Iurie Muntean) sa-i mai apere putin.

Se pare ca am ajuns de la bine cunoscutul „Valeu valeu nu turna” la Valeau, valeu nu mai da! Sau poate ca o fi ceva si cu jurnalistii astia, care au reusit cu sargul lor sa aduca sfarsitul cunoscutei Lady Diana. Nu stiu cum se face ca desi ambele tabere: politicieni si jurnalisti si-au ales in mod deliberat meseriile, plang ca niste fete mari la prima provocare. Sau de fapt, nu plang, ci manipuleaza?