Portalul 4MD a trecut prin cateva schimbari, am fost mai intai pe 4-MD.info, iar acum a decis sa ne mutam pe 4MD.ro, dar ceea ce s-a pastrat este faptul ca suntem dedicati subiectelor din Republica Moldova. Nici nu vreau sa-mi aduc aminte de prima etapa, cand eram gazduiti de portalul e4COM, asta fiind acum multi ani. Asa ca am mutat intreg continutul, am pastrat cumva designul, desi sinceri sa fim vom schimba repede asa cum am facut si cu wPress, doar ca mai inati asteptam sa ne indexam continutul vechi, urmand ca apoi sa vedem cum facem sa o luam de la inceput cu forte proaspete.

4MD la un nou inceput

Nu o sa va vina sa credeti ca cineva se gandeste la un nou inceput in timp de rachetele zboara la cativa kilometri de noi. Facusem planul sa ne mutam pe 27 august, dar am zis ca e ok si in martie, sa avem timp sa ne facem cunoscuti cu noua adresa pana atunci. A, va trebui sa modificam referintele pe WikiPedia, ca pana la urma e meritul nostru ca am fost mentionati acolo.  Am facut candva si un portal dedicat lui Plahotniuc, altul pentru Mihai Ghimpu, tot materialul se gaseste acum pe site.

Sa speram ca ne vom relua activitatea la nivelul pe care-l avea pe vremea cand ne numeam portal AllMD, acum depinde de ce va urma in perioada urmatoare la granitile noastre. Sa speram ca lumea libera il va bloca pe autocratul de la Moscova, ca Ucraina isi va reveni si noi nu vom avea de suferit mai mult decar azi.