Probabil ca multi nu au auzit inca de Viorel Mardare si poate nici de Ministerul Adevarului, emisiunea de la Jurnal TV. Ei bine, pentru cei ce nu-l cunosc pe Viorel Mardare, sau care credeau ca-l cunosc, va facem noi un mic portret robot al celebrului jurnalist de la Jurnal TV.

Viorel Mardare si Jurnal TV

Un reprezentat de frunte al jurnalismului practicat de Jurnal TV, este Viorel, fiul lui Mardare. Recenta sa postare de pe FaceBook ne-a lamurit pe deplin ce este acest Minister de la amintitul post TV, iar daca am renuntat sa mai cautam greseli gramaticale in textele editate de sefa Ministerului, grosolania si incultura ministrului Viorel Mardare nu ne putea lasa indiferenti.

Nu intelegeti despre ce este vorba? Faceti click pe poza, mariti poza si cititi ce cauta el si pentru ce vrea (cerseste) un like. De proba, am facut un cont pe facebook, al unei persoane inexistente, am lansat cateva idei si spre mirarea noastra, a reusit sa ajunga in nci cateva ore la cei 5000 de fani plus cateva persoane ce urmaresc postarile.

Deci, ce vor ei si ce nu vor? Vor sa avem un limbaj de grota, suburban sau sa discutam in limba rusa? Cam asta vor domnii de la juranl TV. Realizatori de programe, jurnalisti sau ce se cred ei, nu stiu decat sa injure si sa batjocoreasca. Nici nu stiu despre ce proiect e vorba in acea postare, nici nu ma intereseaza cine-l pune in practica (cu siguranta nu Jurnal TV), dar atata timp cat nu se cer bani de la populatie, iar o strada este reabilitata din bani privati, din punctul meu de vedere e super OK!

Daca ar fi vorba de 2 metri asfataltati si tot eram multumit, atat timp cat nu se cer bani de la amaratii din Chisinau. Scopul muradar al acestui pretins „ministru” TV? Poate ca nici nu exista, poate asta e nivelul cerut la concursurile de pe Facebook, unde-si cauta ata de des Jurnal TV angajatii!

Stii sa injuri? Nu stii limba romana, alearga la trustul media, lasa un CV, participa la interviu si ai sanse maxime sa ajungi producator general (daca iti plac orhideii), sau macar ministru daca stii cuvinte care incep cu p si se termina cu a. Cat mai multe!