Stirea e veche, recunoastem asta, insa dupa ce am citit informatiile despre blogul lui zoso pe portalul e4Ro, am sapat si noi ca sa aflam cine este acest mult laudat zoso.

Asa am ajuns sa aflam ca este doar un blogger, care are un blog personal pe care scrie zilnic vrute si nevrute. Am cautat informatii interesante, dar in general nu am casit mare lucru. Banalitati, cuvinte obscene si multa zarva pentru nimic.

Mai important decat ce scrie pe acel blog este la ce ta ajuta blogul lui Zoso? Daca ai un link la el pe blog, teoretic iti ajuti site-ul sa urce in SERP, iar aici se termina totul.

Sau ai putea avea norocul ca cei ce scriu sau citesc blogul lui, sa treaca si pela tine si sa lase un comentariu. Poate ca pe unii ii incanta acest modus operandi, insa sincer vorbind, cred ca exemplul sau nu este unul de urmat.

Mai interesante ni s-au parut proiectele lui Arhi si Chinezu, despre care nu vom scrie aici, caci pana la urma, am vrut doar sa ridicam o intrebare la fileul cititorilor.

Am facut acest demers deoarece foarte multi bloggeri scriu mesaje pe site-ul nostru doar de dragul de a posta un link catre site-ul sau blogul lor, desi noi nu acceptam astfel de mesaje. Comentariile sunt deschise pentru a posta informatii interesante, legate de viata din Romania sau Republica Moldova, din Cernauti sau din din alte zone in care traiesc „Moldoveni”. All MoLdova este site-ul moldovenilor de pretutindeni, din Suceava si Vaslui, din Tighina sau Cahul!