Tinerii din PMAN ( Piata Marii Adunari Nationale ) dar si cei care s-au adunat ieri intr-un flashmob in fata statuii lui Stefam Cel Mare din Chisinau au facut o propunere care pare a fi rezolvarea tuturor problemelor din Republica Moldova – acelasi guvern la Chisinau si Bucuresti! Dau doar o idee, nu este neaparat sa alegem persoana, dar ideea conteaza. Cum ar fi ca Mircea Druc sa devina Prim Ministru atat in Moldova cat si in Romania? Are cetatenia ambelor tari, deci se poate din punct de vedere juridic!

Acelasi guvern la Bucuresti si Chisinau

Fotoliul de Prim Ministru este liber atata in Romania cat si in Moldova, mai rar ajungi in situatia asta. Tot la fel avem tinerii in strada pe ambele maluri de Prut. Imi aduc aminte ca am citit cu Mircea Druc a plecat cu masina lui personala, o Lada – in delegatie oficiala in Italia ( parca, ideea conteaza nu neaparat orasul ). Cred ca este omul potrivit pentru a guverna in acest emomente atat in Romania cat si in Moldova. Dar putem alege pe oricine merita scaunul liber de la Guvern. Ideea conteaza cum spuneam, nu omul.

Avem sansa istorica de a pune Europa si lumea intreaga in fata unui fapt implinit, acelasi guvern pe ambele maluri de Prut. Cred ca au mai ramas in Moldova mult mai putini cetateni fara a avea acte romanesti, decat emigranti a acceptat Germnaia in acest an. Deci chiar se poate, trebuie doar sa vrem sa scapam de saracie si coruptie! Depinde numai de noi sa aratam ca vrem, iar daca ratam sansa asta, cu greu cred ca se va mai ivi una la fel de prielnic ain curand!

Guvernul-MD