Ce facem daca ajunge Usatii Presedinte si Dodon prim-ministru? De dragul conversatiei, fara sa punem patima si sa incercam sa ne invinuim de ceva. Avem cateva date certe, Publika este a lui Plahotniuc si ii serveste ca post TV de propaganda, la fel si Jurnal TV este al interlopilor Topa si serveste afacerilor lui Andrei Nastase. Nu conteaza asta, trecem mai departe. Vin anticipatele, mai mult ca sigur, caci nu o sa permita socialistii si pro rusii sa-si aleaga presedintele, tocmai acum cand sunt pe val.

Ce facem daca ajunge Usatii Presedinte si Dodon prim-ministru?

Deja am vazut ca Dodon su Usatii nu au cedat idealurilor lor, singurul care a cedat in noua alianta este Andrei Nastase. De dragul conversatiei intreb, daca primii doi au 51 de mandate, si dupa ce aleg presedintele ii dau un sut in partea cea mai inteligenta a sa, lui Nastase? Iar Plahotniuc se retrage strategic in Elvetia, in tara se reitorc Topii? Nu se inchide Publica TV, ca nu are de ce. Se schimba doar repertoriul, caci jurnal TV isi pierde obiectul muncii, reia batjocura cu romanasul cel fraier si moldovanul cel istet, si punctum!

Te intreb pe tine, omule de rand, ce ai sa faci atunci? Nu zic ca nu trebuie dati jos astia de la guvernare, nu zic ca Plahotniuc nu trebuie judecat, zic doar ca Uniunea Europeana ne este calea, care se pare ca nu mai este deja o optiune a celei mai monstruoase coalitii. Romanii au incercat de dragul lui Basescu sa amestece apa cu uleiul, nu a mers si nici pe Basescu nu l-au dat jos!

Clanul Nastase

Ce facem daca ajunge Usatii Presedinte si Dodon prim-ministru?