Toate sondajele il dau castigator pe Andrei Nastase la mica diferenta fata de Ion Ceban de la PSRM. Minunea este ca eu cred ca va fi exact invers, avand in vedere ca prezenta la vot a fost de 35%, prorusii vor iesi masiv la vot, de frica ca va castiga partea Pro-Europa, desi evident ca Andrei Nastase numai pro-vest nu este, dar asta-i o alta discutie. De unde am ajuns la aceasta concluzie? Simplu, Ion Ceban a luat deja 40% din voturi in turul unu, in timp ce Andrei Nastase 32, iar Silvia Radu 17%, adunand vedem ca europenii au 49%, iar PSRM va lua 51%!

Rezultatele alegerilor de la Chisinau din 3 iunie 2018

Nu zic ca nu ma pot insela, dar cand m-am inselat eu pana acum ca sa fie acum altfel? Niciodata in 27 de ani, de cand faca analize politice, asadar daca nu va fi o minune si vor iesi la vot unionistii si pro-europenii, desi nu-l vad pe Andrei Nastase preocupat sa-i atraga, el lupta inca cu Plahotniuc, cand azi „dusmanul” este PSRM-ul! Sa fie electoratul pro-european mai istet decat cel pro-rus? Hai sa vedem cine castiga la mustata, Nastase sau Ceban? Dar daca o fi cum se spune ca Plahotniuc stie tot ce misca si vrea alianta cu Dodon?

La sfarsitul saptamanii numaram bobocii – nu la toamna, iar cei care au zis ca a fost rau cu Chirtoaca, sa-i vad cu Ceban. Rasar banii, se fac strazile? Ma indoiesc! Dar ce sunt sigur este ca se vor inmulti inscriptiile in limba rusa, tarabele se vor inmulti la colt de strada, iar afacweristi noi vor rasari ca ciupercile dupa ploaie! Noroc ca e pentru un singur an!

3 iunie 2018

Rezultatele alegerilor de la Chișinău din 3 iunie 2018