Sincer sa fiu nu mai stiu ce sa cred despre Maia Sandu, trecand peste declaratia ei de avere de unde rezulta ca traieste cu aer, avand in vedere ca nu prea are venituri in afara de dobanda la un depozit de 38.223,30 dolari, adica ea ne zice ca a trait cu 538,82 de dolari tot anul – deci trecand peste aceste declaratii de avere halucinante, chiar si peste esecul ei de la alegerile prezidentiale cand a respins ajutorul mai multor partide, acum l-a lasat deoparte si pe activistul Oleg Brega.  Nu degeaba ne intrebam: eu cu cine votez la alegerile din februarie?

Oleg Breva versus Maia Sandu in alegerile din diaspora

Maia Sandu recunoaste nu a comunicat asa cum trebuia cu Oleg Brega, iar concurenta in diaspotra este mare: pe circumcripția nr. 50 candidează și Olga Coptu (PDM), Vadim Rotari (PSRM), Gheorghe Bobeica, Leonid Falcaș, Nadejda Barbarov, Valentina Geamăna, Stela Stîngaci (toți candidați independenți), Vasile Calmațui (PL), Gheorghe Furdui (PNL), Tatiana Platon (Partidul Șor) și Natalia Iațco (Partidul Verde Ecologist). Chiar suntem curiosi cine va reusi sa ia voturile moldovenilor din Uniunea Europeana. Tare as fi vrut sa-mi zic opinia, doar nu se face asa ceva daca vrei sa fii impartial cand prezinti stirile [ invers de cum se face la Jurnal TV sau Publika TV ].

Ce sanse are Oleg Brega sa o depaseasca pe Maia Sandu, cred ca depinde mult de cum se va prezenta activistul pe FaceBook, din cate vad acum eu nu prea se misca lucrurile, dar nici nu este permisa inca publictatea electorala. Asadar, cei care au nevoie sa-si prezinte platforma pentru diaspotra din Italia, Austria, Germania si chiar Romania, pot sa ne contacteze pentru publicitate electorala gratuita!

Maia Sandu vs Oleg Brega

Oleg Breva versus Maia Sandu in alegerile din diaspora