Cand am creat acest site am vrut sa fie un ghimpe in coasta celor care murdaresc idealurile moldovenilor, apoi am inceput sa-l critic pe Mihai Ghimpu, acum insa am ajuns sa-l martirizez. Am urmarit ieri emisiunea care i-a avut ca invitati la TVR Moldova pe Andrei Nastase si Vitalie Călugăreanu. Pentru prima data am fost nevoit sa-i acord incredere celui din urma cand am vazut ce priviri ii arunca liderului Platformei DA, de fiecare data cand acesta manca ce nu trebuie ( stiti voi ce ).

Am facut-o si pe asta, acum ce urmeaza? Alegeri anticipate, Dodon presedinte!

Fara a avea pretentia ca este o profetie, va garantez ca vor veni anticipatele, ca in Parlament vom avea majoritatea formata din Igor Dodon si Renato Usatii, la care probabil – in functie de cate voturi vor fi necesare pentru alegerea presedintelui, ar putea sa vedem si Platforma DA. In opozitie Mihai Ghimpu cu PL si Vladimir Voronin cu PCRM. Vector european, adio – indiferent ca vom avea doua sau trei partide la guvernare, eu presimt ca vor fi doar doua: PSRM si Patria.

Vom avea stabilitate si vom trai mai bine in urmatorii patru ani? NU, garantez si dau in scris. Va fi Vlad Plahotniuc judecat? NU, garantat! Ce se va alege de protestele de azi si de protestatari? O sa rada la ospetele Topilor de ei Nicolae si Catalin Josan, Alex Cozer si altii! Daca din intamolare sau nefericire pentru cele doua partide pro-ruse, va fi nevoie si de Andrei Nastase la guvernare, vom avea Jurnal TV al doilea post national, liderul DA procuror general – adica topii vor fi amnistiati, Dodon Presedinte si Renato Usatii prim ministru. Nu ma credeti? Cat mai este pana in toamna? Vorbim dupa si vedem cine a avut dreptate si cine s-a lasat pacalit!

Nastase, Dodon si Usatii

Am facut-o si pe asta, acum ce urmeaza? Alegeri anticipate, Dodon presedinte!