Ultima inventie a celor care te vad mereu vandut cuiva este faptul ca Mihai Ghimpu antiroman, anti-european si anti orice vrem noi. Asta pentru ca are si el o fixatie, mai bine cu Lupu, Plahotniuc, Filat ( asta e putin plecat ) si chiar in coalitie cu transfugii PCRM decat sa lase anticipatele sa-i bata la usa. Greseala, caci ele oricum vin pana in vara cel tarziu, daca nu pica exact la fix in martie. Asa ca nu stiu cum v-a venit ideea ca Mihai Ghimpu nu mai este proroman, dar va garantez ca va inselati.

Mihai Ghimpu este antiroman, anti-european si mai ce? Crede cineva sau nu?

Sa va explic ceva cu Mihai Ghimpu asta, un politician de doua parale dar un roman neaos, adica get beget, adica 100%. Fix ca romanul, impartial – cititi-l pe Caragiale inainte sa va pronuntati! Da, sustin ca este pro proman si por european, Mihai Ghimpu de la PL Moldova! Este el un partiot? DA! Este un politician bun? NU! Stie c eface? NU! Sa-l votam? Aici intervine problema, eu o sa incerc cu Maia Sandu, stiti de ce?

DA, Maia Sandu nu ne promite unirea cu Romania, dar si daca o facea – nu cred ca ii reusea! Asa ca mai bine un pro-european care sa stie sa scoata tara din groapa asta, apoi vedem cum mai ramane cu unirea lui Ghimpu si Pavlicenco! Pacat ca domnul Mihai Ghimpu nu s-a gandit de doua ori la tara si mai apoi la partea la care s-a uitat el ( ca eu unul nu o inteleg )! Daca la alegerile anticipate nu va trece pragul electoral va fi o durere pentru mine, dar un raspuns firesc la ceea ce a facut politic in ultimii ani!

Ghimpu si Plahotniuc

Mihai Ghimpu este antiroman, anti-european si mai ce? Crede cineva sau nu?