Fara sa am nici cea mai mica intentie sa-l apar pe Vlad Filat – dar nici nu pot sa-l declar vinovat pana macar nu vad o aprte din dosar facut public, decizia judecatorului, etc. – orice altceva decat declaratiile lui Betigas – stau si ma intreb: oare de ce tot discutam de el sau de Ghimpu, cand de exemplu Shor si Usatii nu par a fi afectati de loc de probleme, desi ambii se stie au ceva prin buzunare, care nu le apartine! De ce pierdem timpul sa-l acuzam pe Vlad Filat – daca tot e doamna Ramurica cu ochii pe el, mai mult – este in arest, in timp ce alti se plimba liber pe la televiziuni si isi fac campanie electorala?

Vlad Filat, moldovenii si saracia, sau asa-i la noi in Republica Moldova?

Cel mai mult ma mira ca in Moldova desi Vlad Filat este arestat si deci daca este vinovat va fi si condamnat, desi multi altii se plimba liberi desi este evident ca sunt vinovati, singurii despre care se vorbeste sunt Filat, Mihai Ghimpu si Plahotniuc. Ca si cum restul ar fi curati, imaculati si 100% nevinovati. Ceva e putred, ori nu gandim – ori ceva este putred, de ce sa nu vrei sa-i vezi pe toti judecati? Este Vlad Filat cel mai vinovat? Daca ma iau dupa ce se scanda instrada, in PMAN – cel mai mult moldovenii erau impotriva lui Plahotniuc. Deci? Ce concluzie pot sa trag eu?

Revenind la Platforma DA si la Andrei Nastase, stau si ma intreb, oare el chiar crede ca poti sa-l crezi pe avocatul lui Topa ca acel condamnat e nevinovat? Daca ar fi asa, am da crezare avocatului apararii, atunci si Vlad Filat este nevinovat! Dar adevarul e altul, finul nu-si poate invinovati si condamna nasul,, evident. De ce? Pentru ca doar in povesti nasul nu-i da de mancare finului, in viata reala ei fura cot la cot! Cam asa e viata reala in Moldova, pentru cine are ochi sa vada, pentru orbi si chiori, exista Jurnal TV! 🙂 + Publika TV! 😉

Vlad Filat si moldovenii

Vlad Filat, moldovenii si saracia, sau asa-i la noi in Moldova?