Sincer sa fiu as vota Mihai Ghimpu in primul tur la alegerile prezidentiale, oare merita? Stiu toate pacatele lui Mihai Ghimpu, mai stiu si ca familia sa a militat mereu pentru unire, ca Dorin Chirtoaca se bate singur cu morile de vant, mai stiu si ca nu sunt usa de bisrerica – ma refer la Mihai Ghimpu si Chirtoaca, nu mai zic de membrii mai vechi sau mai noi din PL, dar totusi as vota Mihai Ghimpu in primul tur la alegerile prezidentiale. Sa o las pe Maia Sandu pentru turul doi – sper sa ajunga, dar oare nu-i dau sanse in felul asta lui Marian Lupu?

Sincer sa fiu as vota Mihai Ghimpu in primul tur la alegerile prezidentiale, merita?

Moldoveni, avem o dilema: votam sau nu Mihai Ghimpu in primul tur la alegerile prezidentiale din 2016? Daca o facem, nu-i marim sansele lui Marian Lupu sau si mai rau – parca vad ca se razgandeste, lui Andrei Nastase? Sincer, stiu ca acum o sa-mi sara in cap prietenii pro Ana Gutu, sau cei ce sunt inca pacaliti de platforma DA – mai corect Andrei Nastase, Cozer si gasca de la Jurnal TV, dar tot cred ca Mihai Ghimpu era mai bun pe post de presedinte.

Ok, mai am timp o saptamana sa ma decid, votez direct Maia Sandu sau merg pe mana lui Ghimpu, in speranta ca mai sunt suficient de multi unionisti in Republica Moldova care gandesc limpede ( era sa zic ca mine! 🙂 ). Clar, la parlamentare votez PL-ul, fie ce o fi! Dar la prezientiale tare ma tem ca nea Misa nu are sanse de turul doi, sa-mi irosesc oare votul?

Voteaza Mihai Ghimpu

Sincer sa fiu as vota Mihai Ghimpu in primul tur la alegerile prezidentiale, merita?