Titlul nostru este sugestiv si reprezinta ceea ce si-ar dori cititorii nostri sa auda cat mai curand: Angela Gonta a nascut ieri, dar pana la minunata veste pentru fanii frumoasei ex-prezentatoare de la PRO TV Chisinau si ai ex-premierului Vlad Filat mai este de asteptat. Dupa ce Vlad Filat a diovortat de sotia ce i-a fost alaturi ani buni si a confirmat zvonurile publicate pe portalul All Moldova legate de relatioa sa extra conjugala, iata ca acum va fi iarasi tatic.

Dar indiferent ce spun gurile rele, ca Angela Gonta a fost oportunista, sau ca Vlad Filat neserios si a abandonat familia, important este ca Angela Gonta sa nasca in curand un copil sanatos si frumos. Cine vor fi nasii micutului copil de ex-premier nu stim cu siguranta, existand voci care spun ca va fi unul din miliardarii moldoveni urmarit de fisc.

Ceea ce este sigur insa este ca cei doi soti se iubesc, indiferent de ce zice lumea, iar daca din dragostea lor a aparut un bebe, care i-a cam obligat sa accepte sa ne spuna si noua de relatia lor, asta nu poate decat sa ne bucure pe toti. Iar noi vom fi cu siguranta primii care va vom anunta cine sunt nasii coplilului nascut de Angela Gonta! Si vom reveni cu data botezului, cu date picante despre ce si cine va fi invitat la evenimentul exclusivist ce va urma.

Angela Gonta a nascut