Pentru multi dintre cititorii nostri este un semn de intrebare, s-a casatorit sau nu Lorena Bogza cu iubitul ei Iurie Nastas? Si se mai naste o intrebare: este copilul iubitului ei sau asta este motivul pentru care inca nu s-au casatorit cei doi? Cat despre cine o sa ne mai aduca „In Profunzime” pe perioada lauziei, probabil ca vom lua si noi o pauza, desi Lorena Bogza pare sa nu stea prea multa vreme departe de micul ecran, este posibil ca la scurt timp dupa nastere sa o vedem iar la Pro TV.

Ceea ce ne bucura de fapt este ca din ce in ce mai multa lume cauta pe All Molodova informatii despre Natalia Cheptene sau Angela Gonta, fara sa mai amintim de Lorena Bogza si Iurie Nastas. Asta ne determina pe noi sa cautam informatii secrete, in exclusivitate si de ce nu chiar la rubrica Monden. Poze inedite, poze cu Lorena Bogza asa cum nimeni inca nu a vazut, iata ce vrem sa va aratam cat mai curand, in cazul evident in care vom primi solicitari de acest fel.

Ne pregatim deasemenea sa lasam noul site Monden.e4MD – un site dedicat figurilor din showbizz-ul moldovenesc, de la stanga si dreapta prutului. Cautam deasemnea un editor de limba rusa+engleza pentru noul portal.

Top 3 vedete Pro TV Chisinau: Lorena Bogza, Natalia Cheptene si Angela Gonta [ din pacate a ramas doar in Top 3, frumusica fiind de ceva vreme doar la dispozitia domnului ex premier Vlad Filat ].

Lorena Bogza este insarcinata

Lorena Bogza este insarcinata