Am decis sa va scriem cate ceva despre frumusica Natalia Cheptene, fosta prezentatoare TV la postul Pro TV si actuala moderatoare la postul Acasa TV. Nascuta in Chisinau la data de 26 iunie 1979, aceasta are doar doua defecte: este foarte frumoasa si spune mereu ăăă……., ceea ce la drept vorbind ar trebui retusat, mai ales ca lucreaza la unul dintre cele mai mari trusturi TV din Moldova.

Natalia Cheptene

Natalia Cheptene

In afara de acel ăăă…… folosit dupa fiecare fraza, am putea spune ca este perfecta, sau mai mult ca perfecta, ca sa folosesc un termen legat atat de televiziunea la care lucreaza Natalia Cheptene dar si din garmatica limbii franceze.

Este mamica, are o fetita scumpa foc, pe nume Eva. Fetita a fost inscrisa la gradinita la grupa de limba rusa, asa e viata, caci la grupa de limba romana nu mai erau locuri.

Dai cu tunul pe internet pana gasesti o informatie depsre Natalia Cheptene, asa ca ne vedem nevoiti si noi sa va spunem ca vom reveni in curand cu mai multe detalii despre frumusica ce a pozat pentru revista VIP. Iar noi ca sa va facem mai atenti, am pitit o poza mai „delicata” cu Natalia Cheptene pe site, va provocam sa o gasiti!

Daca aflati voi noi date despre Natalia Cheptene, cum il cheama pe sotul ei, cine este si alte astfel de detalii, fie ele si mai „piparate”, nu ezitati sa le spuneti fie direct pe site, fie pe pagina noastra de FaceBook.

Nu uitai ca pe site-ul de socializare are si vedeta propria pagina, deci o puteti vedea si ii puteti scrie in direct.