Am tot scris despre artistii nostri din Moldova, dar oare cat te costa sa-l ai la nunta ta sa-ti cante? Iti imaginezi ca vine Diana Rotaru la nunta ta si vrei sa stii care este onorariul ei? Nici macar nu te asteptai ca cel mai ieftin ar fi sa-l inviti pe Vitalie Dani – sau daca vrei ceva mai modern si mai la zi, poate o chemi pe Doinita Gherman. te va costa cam 350 de euro – acum depinde si cat vrei sa cante – o ora, doua sau toata nunta. O sa cautam si numerel lor de telefon, cine stie – poate iti trece prin cap sa faci nunta in 2023 si vrei sa cheltui mai putin.

Cei mai ieftini artisti pentru o nunta in Chisinau

Cu aproximativ 400 de euro vine la nunta ta Ion Suruceanu, Ian Raiburg sau Anisoara Puica. Dar daca o vrei pe Dana Marchitan ar trebui sa scoti ceva mai multi bani din buzunar. dar sa nu sarim asa departe, hai sa vedem pe cine ai putea chema cu 500 de euro sa-ti cante la nunta: Olia Tira, Natalia Gordienko sau Nelly Ciobanu. Sincer sa fiu la onorariul asta sunt sigur ca nu stau prea mult in fata nuntasilor, dar nu poti sti pana nu intrebi. Mai pui o suta si deja Ionel Istrati este pe lista, la 600 de euro. Ar mai fi de ales intre Adrian Ursu sau Pasha Parfeni. Nu este de neglijat nici perechea Costi Burlacu si Corina Tepes. Hai ca deja lista ta poate contine doi artisti pentru o mie de euro!

Eu sincer as fi vrut sa-l am la nunta mea pe Ion Razza – mai tineti minte formatia Catharsis? Il chema Rata atunci, dar si doi zz este ok zic eu, pentru ca azi el canta singur melodii de genul: Poiana mea [ as fi pus un CD cand o canta impreuna cu Mihai Budurin ].  Dar cea mai frumoasa melodie a lor a fost Vino [ intr-al noualea cer ]. nici nu mai stiu anul in care am auzit-o prima data, dar asta e destinul, cei doi s-au despartit si azi ar trebui sa-i chemi separat la nunta [ ar fi frumos, sa nu le spui ca vor da ochi in ochi ].

Ion Razza

Cei mai ieftini artiști pentru o nunta în Chișinău