Am sa va dau cateva sfaturi despre ce trebuie sa stiti cand tineti o pisica la bloc, cum trebuie sa va comportati cu pisica ca ea sa prinda soarecii mai repede si cum sa nu va miroasa in casa a pisica (si evident nici a treaba mica – sau mare – de la pisica voastra.

Pisica din cos

Regula de aur, atunci cand vrei sa nu ai probleme cu pisica tiuta in apartamentul de la bloc: va mutati la casa, o puneti unde se vede in aceasta poza minunata cu pisoiul „Pisu” cu s nu cu ş, cum ar crede unii rauvoitori.

Regula de argint, atunci cand vrei sa nu te distruga vecinii, sau sa nu-i distrugi tu pe ei, cand pisicata, nu sta in cos, ci alearga de colo colo, miauna sau si mai rau, darama cate ceva din apartament, este sa iei frumos pisica si sa o duci la tara.

Regula de bronz, pentru cei ce sunt totusi decisi sa nu renunte nici la pisica nici la apartamentuldin oras, este ca dea pisica copiilor, nepotilor sau sa o doneze de buna voie unui prieten, in caz ca nu ai prieteni, mie.

Regula de baza, in cazul in care primele trei reguli nu ti-au fost de folos, este sa iei pisica, sa o plimbi prin parc, sa cumperi un cos, sa-l amanajezi asa cum scrie la carte, sa iei nisip special pentru pisici, unde ea o sa-si faca treburile pisicesti (ca doar stim cu totii ce ingroapa pisica – iar daca nu are unde, o face sub pat), apoi imediat sa postez anunt pe inetrnet, la ziarul local ca donezi pisica unui iubitor de animale ce sta la curte.

Regula de trei simple, in cazul pisicilor si cateilor de apartament este ca cel mai bun animal de companie e un papagal, iar in cazul in care nu ai bani sa cumperi unul, te mariti cu unul. Numai un papagal ar accepta sa stea si cu tine si cu pisica sau cainele in apartament!

Dragi ubtori de animale tinute in apartamente, v-ati gandit macar o clipa cum v-ati simti sa stati inchisi toata ziua intr-o garsoniera de 10 mp? Si sa va scoata cineva cateva ore pe zi, saptamana la plimbare? Iata asa se simt si animalele de companie la bloc!