Desi am spus de la inceput ca acesta nu este site-ul lui Mihai Ghimpu, sper sa nu se supere ca i-am pus poza pe prima pagina a site-ului, dar ca roman, nu pot decat sa il admir, ca politician, e o alta discutie, am de gand sa va dau un mic video – care sa va aduca aminte de ce l-ati votat pe Vlad Filat, caci restul ne-au cam dus cu fofarlica, dar Filat o tinea una si buna: Moldova fara Voronin, Moldova fara comunisti? Pe bune domnule Vlad Filat? Dar cum nici juramintele din fata altarului nu mai au valoare azi, ce mai conteaza ce le spui alegatorilor, daca scopul e sa fii in fruntea tarii?

De la demagogie la politichie

Cred ca dupa ce vedeti clipul asta, repede cautati „O scrisoare pierduta” a lui Caragiale, va uitati cu atentie si incercati sa identificati personajele, cine oare o fi Nae Cațavencu, sau Zaharia Trahanache, o exista si Zoe Trahanache sau e doar Zina Carabina? Sa fie in Moldova cineva care seamana cu Ghiță Pristanda, Cetățeanul turmentat sau parsivul de Agamemnon Dandanache? Sa nu spui ca l-ai recunoscut pe Tache Farfuridi sau pe Iordache Brânzovenescu? Caci cu siguranta Ștefan Tipătescu e chiar domnul Chirtoaca!

Va dati seama ca acest articol e o parodie, in schimb clipul e real, iar asta ma doare! Pe tine de doare la fel de tare?