Nu stiu ce sa zic despre domnul primar Dorin Chirtoaca, dar cand ma uit ca ucrainianul de la magazinul Punguta ocupa de la luna la luna tot mai mult spatiu din „ograda” blocului, am impresia ca buzunarele lui se tot maresc, altfel de ce ar permite una ca asta? Ieri seara patronul ucrauinian, in limba rusa imi explica ca nu pot parca masina ca pana acum, spatiul liber e numai bun pentru terasa sa aparuta peste noapte in fata blocului. Iar asta e doar ultima isprava, cacai incet dar sigur, ne-a luat pamantul de sub nas in mai putin de un an.

Magazinul Punguta sau barul din gradina blocului, sau cum sa te extinzi ca rusii

Acum ceva vreme, patronul ucrainian al magazinului Punguta a decis sa-si mareasdca spatiul comercial cu o mica terasa lipita de constructia mai veche. Nu mai zicem ca degeaba au vociferat locatarii, ca magazinul e prea aproape de bloc, ca se aude galagie pana in miez de noapte de la restaurant, nimic nu a determinat Primaria Chisinaului, deci implicit pe domnul primar Chirtoaca, sa renunte la aprobarile ( zic eu abuzive ) date patronului ucrainian al Pungutei cu multi bani.

La fiecare noua constructie locatarii erau linistiti ca aici se opreste totul, doar ca acum nu doar terasa de langa magazin a rasarit in calea trecatorului, ci o terasa mai mare, peste alee. Nici asta nu l-a multumit pe cel ce nu ne vorbeste limba ( de stat ), dar acum locatarii sunt goniti cu masinile, sa nu-i incace cumva si aleea blocului, devenita privata ( in opina lui!). Mai rabdati? Asa va trebuie, intr-o zi o sa va ia si capul, daca nu stiti sa va aparati drepturile. Unii fac bani, mai uita de bonul de la casa, ca nu e bai. Altii se vor muta in Durlesti, daca mai vor si aer sau verdeata, nu doar baruri!

Magazinul Punguta

Magazinul Punguta sau barul din gradina blocului, sau cum sa te extinzi ca rusii