Vlad filat a fost condamnat la 9 ani de inchisoare dar procuratura a deschis recurs, doreste nu mai putin de 19 ani. Nu stiu ce a asteptat Vlad Filat si ce voia sa dezvaluie, cel care l-a „dat in gat” e inca in libertate, nu stim cat si ce a furat fostul premier, nici cum o s ane recuperam banii. Slab si cu barba, asa arata la proces Vlad Filat, iar acum mai are de ispasit inca opt ani si ceva, pentru ca nu s-a gandit la nimic atunci cand se furau banii din bancile Moldovei.

Vlad Filat a fost condamnat la 9 ani de inchisoare, Adriana Betiosor cere 19

Vlad Filat a fost condamnat la 9 ani de inchisoare si a ramas fara avere, la ce i-a folosit toata aceasta „munca” nu stiu, dar stiu ca sotia sa va trebui sa-l mai astepte cel putin opt ani, daca nu cumva procuratura va reusi sa-i mareasca pedeapsa. Daca in Romania am asistat la asa ceva, in Moldova e o premiera ( ce joc sinistru de cuvinte, premier arestat, premiera ), Adrian Nastase fiind condamnat la doar patru ani – dar si prejudiciul parca nu se prea aseamana .

Ilan Shor e liber, desi fusese arestat, asa a vrut poporul cica. Miliardul e deja pierdut, noi poporul il vom plati in locul celor care au delapidat, ce se va alege din averea lui Vlad Filat nu stiu, Angela Gonta ar trebui sa ne spuna mai multe. Ce mi se pare iar bizar, presa nici azi nu stie nimic, cum procesul a fost cu usile inchise, nici la final nu au reusit sa le deschida.

Mai am o intrebare de final: a aratat Ilan Shor de unde a luat cei 500.000 de dolari ca sa-i dea lui Filat? Ma indoiesc ca macar cineva si-a pus intrebarea asta ( ma refer la procurori, evident).

Vlad Filat condamnat la 9 ani de inchisoare

Vlad Filat a fost condamnat la 9 ani de inchisoare, Adriana Betiosor cere 19