Asa cum vedeti, am inceput deja sa scriem inversuri, nu se putea altfel dupa ce am aflat de pe portalul e4Ro ca Alina Plugaru are deja o biografie consacrata de vedeta, sau mai bine zis de actrita. Portalul dedicat celor mai noi stiri din Romania anunta ca deja s-a scris o biografie Alina Plugaru, despre care nimeni zic eu nu a auzit in Moldova.

Ne bucuram ca macar in acest domeniu, cel in care ALina Plugaru activeaza nu sunt si moldovence, sau cel putin nu stim noi, sau poate nu sunt asa celebre. Am vazut multe filme online, m-am inscris pe e-Cinema, discut pe iTalk Romania cu o gramada de persoane, insa chiar sa aud de pe un portal de bloguri gratuite ca Alina Plugaru si-a scris biografia nu ma asteptam.

Hai ca m-am facut de ras, am spus mai sus ca am auzit, dar de fapt, corect era am citit, cum poti sa auzi ceva cand de fapt citesti. E un fel de a spune, in vorbirea curenta :ai auzit: inseamna de fapt „ai aflat”? Si cum sa nu afli cand e vornba de o celebritate ca Alina Plugaru?

Asta a depasit stirea cu micii roamnesti salvati ca prin minune de la moarte, depaseset chiar si stirea bomba ca in Republica Moldova secera si ciocanul (de aici cred ca si vine ideea de a intra in showbizz a Alinei Plugaru- d ela ciocan) sunt acum legale.

Dar ce face Alina Plugari este oare legal in Romania? Ma refer la genul de filme in care joaca actrita. Am auzit (a se citi – citit), ca a fost diva in Spania si Portugalia. Nici nu ma mira, daca deja in Franta s-a dat liber la casatoriile intre barbati cu barbati si femei cu femei. Latini domnule, sange fierbinte!

Cum? Inca nu stiati ca Alina Plugaru are o bigrafie publica, pagina personala www si o sectiune dedicata pe wikipedia? Pe ce lume traiti fratilor? Va uitati doar la CTC si Muz TV?