Ieri la Brasov a fost ales reprezentantul Romaniei la Eurovision, cu votul publicului si al juriului, dintr-o lista de 12 concurenti. Pentru a doua oara Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la concursul Eurovision din 2014 de la  Copenhaga in Danemarca. Dintre cele 12 melodii, se pare ca publicul a ales sa acorde 10 puncte din 12 celor doi cantareti, insa juriul a decis ca ei sunt cei ce merita sa ne reprezinte anul acesta.

Paula Seling si Ovi la Eurovision 2014

Personal nu cred ca melodia interpretata de Paula Seling si Ovi la Eurovision 2014 va aduce locul 1 Romaniei, insa sa speram ca macar ne vom clasa in primii 10. Presimt ca titlul melodiei – Miracle – adica ar fi un miracol sa castigam un loc in primi trei. Mi s-a parut ca prestatia din 2010 a romanilor la Eurovision mi s-a parut cu mult mai buna, sa nu uitam ca atunci am beneficiat si de aportul – sau suportul – lui Ovi – caci la Oslo, in Norvegia el era unul dintre cei mai indragiti cantareti. Ovidiu Cernăuțeanu  – aka Ovi – este nascut in Botosani, insa traieste si canta in Norvegia. Cat va conta asta la  Copenhaga vom vedea!

Important! Sustineti excluderea Rusiei de la concursul Eurovison 2014! Protest impotriva invadarii Ucrainei! Posteaza un astfel de protest pe site-ul tau, pe pagina de facebook, sa se stie ca Putin nu poate face oricum si orice!

Eurovision-2014