Nata Albot a divorat dar lumea se intreaba de ce si de cine, dar mai ales cand. Am ales sa va informam cu privire la acest aspect din viata fostei jurnaliste de la Juranl TV, pentru ca am tot casit in lista de cautari si intrebari de sute de ori intrebarea: Nata Albot a divortat? Cand a fost asa si de cine a divortat? Mult eintrebari, putine raspunsuri.

Nata Albot citeste despre divort

Pe seama multor persoane publice se spun multe si sescriu si mai multe. Am cautat si noi informatii legate de divortul jurnalistei Nata Albot, si spere mirarea noastra nu exista nici o dovada pe internet legata de divorul ei. Si atunci de ce cauta lumea asa ceva?

Recunoastem ca mult mai multe intrebari sunt legate de faptul ca Nata Albot a plecat in Canada, ceea ce este si adevarat, dar despre divort, noi unii nu stim nimic. Daca stiti voi, demonstrati, dar daca nu lasati omul in pace, sunt sute de subiecte legate de Nata Albot, reale si palpabile. Despre multe am scris si noi, dar viata personala este ca sa ma repet putin „strict personala”.

Am cautat inclusiv in arhive scrise in mediul off line – nici o urma de divort la capitolul Nata Albot. Stau si ma intreb – de unde atata interes despre ceva ce nu exista pe internet – si deja ma gandesc ca nici in viata reala a Natei Albot nu a existat un astfel de eveniment neplacut.

Dar daca totusi a existat, zic eu ca e mai bine sa nu-l rascoliti si nici noi nu vom scrie despre el, chiar daca vom gasi undeva, ascunse astfel de informatii. Daca Nata Albot ar fi vrut sa discute subiectul, sa se discute despre el, fiti siguri ca era deja prezent pe blogul ei.