Daca dimineata anuntam doar ca trupele rusesti au fost confirmate in Ucraina, desi acestea nu prezentau insemnele armatei lui Putin, iata ca acum cateva minute Rusia a decis sa declare oficial ca ataca Ucraina, cu trupe in Crimeea – ca sa-si apere interesele [ adica dupa spusele rusilor – rusii din intreaga lume ]. Teoretic Rusia a declarat razboi Ucrainei, poate asta va deschide ochii Republicii Moldova si tarilor din jurul teritoriilor ocupate de rusi.

Ucraina a doua Georgie

Iata ca americanii joaca la fel ca in Georgia, Obama anuntand ca America este garantul integritatii teritoriale a Ucrainei, insa evident totul depinde de ce va face presedintele intermiar al Ucrainei, daca va mobiliza armata si va decalara staere de urgenta, atunci vba fi razboi in toata regula. Daca Ucraina isi va apara si ea cetatenii de la granita Rusiei, invadand orase de la granita sa, atunci probabil ca se va ajunge la un acord international, dar daca va lupta ca si Georgia pe teritoriul sau, va pierde inevitabil.

Uniunea Europeana tace, America tace pe jumatate, dupa ce Putin si-a legitimat atacul marsav in direct la televizor. Va insemna asta sfarsitul CSI? Sau de ce ne temem mai rau se va intampla? Un razboi regional sau al treilea Razboi Mondial?

Toti cei care au spus ca Putin va astepta terminarea Olimpiadei de la Soci au avut dreptate, iata ca asa a fost, acum Rusia a declarat [neoficial] razboi Ucrainei, oficial doar guvernarii recunoscuta de intregul mapamoond, nerecunoscut de Putin si Rusia.

Vladimir-Putin-atca-Ucraina