Se pare ca asa e dat tarilor ce au la conducere presedinti autiritari, sa fie fosti puscariasi dar si viitori. Nu face exceptie nici Viktor Ianukovici , iar daca acum Rusia ataca Ucraina este doar vina sa. Citind biografia lui Viktor Ianukovici nu poti sa nu descoperi similtudini cu Nicolae Ceausescu, ambii au facut studii inalte la fara frecventa. La doar 17 ani Viktor Ianukovici intra la puscarie, lucru omios in biografia sa, dar cunoascut de toata presa dsin Ucraina dar si de cea internationala.

Dar spere deosebire de Ceausescu, Viktor Ianukovici a fost incarcerat pentru ca a batut un tanar si i-a furat bunurile.  Din cei trei ani primiti a ispasit doar 18 luni, pedeapsa sa fiind comutata, fapt dovedit din actele gasite la tribunal de jurnalisti.

Imediat ce a iesit din puscariile sovietice, o noua bataoe si inca doi ani de puscarie. Iata ce trecut glorios are fiul cu origini rusesti, poloneze si belaruse. Iar acum Viktor Ianukovici a invitat armata rusa in Ucraina, ceea ce va insemna cel putin o noua Georgie. Viitorul Ucrainei este pecetluit, ori va fi sustinuta de SUA si Uniunea Europeana, ori va fi rupta in bucati de rusi. Daca va fi sustinuta, asta ar insemna destramarea imperiului lui Putin, caci gruzinii, tatjicii si alte popoare care abia asteptau prilejul sa se elibereze de sub cizma ruseasca vor iesi la lupta.

Viktor Ianukovici si Vladimir Putin

Viktor Ianukovici si Vladimir Putin au batut palma pentru invadarea Ucrainei