Desi Rusia si implicit Vladimir Putin iubesc animalele, se parec a iubesc mai putin ideea de a vedea fostele state ale URSS in cadrul uniunii Europene, iar incercarea de a opri Ucraina sa se apropie de Europa, este un exemplu. Folsoind ca si in cazul Moldovei ciomagul  economic, exporturile ucrainene au fost blocate de catre Federatia Rusa, asteptam sa aflam si o explicatie puerila din partea rusa.

Vladimir Putin – iubitor de animale

Evident ca oricare ar fi explicatia ce se va da, este clar ca scopul este cel de a determina Ucraina sa adere la Uniunea Vamala, desi iarasi spun, aceasta uniune este de fapt o himera. E o arma cu care Federatia Rusa ameninta ori de cate ori ceva nu-i este pe plac, tu crezi ca daca nu aderi ai rezolvat ceva, in schimb platesti cu varf si indesat „refuzul” tau.

Multi considera o victorie faptul ca nu au intrat in Uniunea Vamala, eu le propun sa le zica rusilor oficial, in gura mare: iutram mai in colhoz, ia zi ne dai gaz gratis? Sa vezi cum te exclud ei din Uniunea Vamala si gata cu amenintarile.

Am mari indoieli ca Uniunea Europeana crede in chesti asta ruseasca, de aia ii si lasa sa o trambiteze peste tot, e ca si cum eu m-as uni cu sotia, am facut mare treaba. Rusia + Belarus = Rusia alba, nimic de speriat.

Chiar ar fi interesant sa vina cu totii in Uniunea Vamala, sa auzim cum la Bruxelles se da liber la aderare si sa vedem ce mai zic rusii atunci. Banuiesc ca nu-i doare gura pe europeni sa zica, in schim la Kremlin s-ar lasa linistea!