Partidul Comunistilor [ PCRM ] si-a facut un obicei din a minti poporul cu televizorul, astfel ori de cate ori apare la televizor un reprezentant al PCRM, ori din cauza prostiei, ori din cauza ca nu stie mai nimic despre realitatile din Moldova [ alta explicatie nu poate fi, caci nu cred ca au curajul sa spuna ca de fapt stiu adevarul dar manipuleaza ], reprezentantul PCRM ne explica cum ei reprezinta peste 50% din populatia Moldovei.

Rezultate alegri R.M.

Rezultate alegri R.M.

Interesant mod de calcul, mai ales ca orice analfabet isi da seama ca daca nu detii macar 50 de mandate din cele 51 din Parlament, nu ai cum sa fii jumatate, dar cum spuneam, cei ce ne vorbesc sunt total analfabeti si de o prostie rar intalnita.

A fi prost nu e o rusine, deci sa le explicam noi cum stau de fapt comunistii in Moldova – dupa rezultatele la vot.  Cele 48 de mandate pe care PCRM le avea initial in Parlament insemnau de fapt 44% din voturi, deci parca nu inseamna jumatate, dar nici „mai mult de jumatate” cum le place PCRM-istilor sa se laude.

Dupa plecarea grupului Dodon, PCRM a ramas cu 42 de mandate, din 101. deci dragii mei comunisti, asta inseamna 41,58% – daca aveti dubii angajati un specialist [ chiar si din Rusia, veti constata ca matematica e universala ]. Deci 58 % dintre moldoveni nu va iubesc dragi comunisti, adica majoritatea populatiei din Moldova nu iubesc comunistii si nici comunismul!

Acum stau si ma intreb – ce ar fi sa imaprtim Moldova in 2, comunistii in Rusia si restul tarii in Uninea europeana? Merge domnilor analfabeti, care mintiti zi de zi poporul cu televizorul? Spuneti cinstit, reprezentam 41, 58% dintre alegatori, adica fix cat a iesit din calcule, nu adaugati si rusii din URSS, ca aia nu voteaza.