Am trait sa mai vad una nascocita de grup amare din Republica Moldova, adica Vladimir Voronin, Iurie Muntean, Artur Resetnicov si Mark Tkaciuk, asta din urma chiar ma distreaza cu cei 3 K din nume si cu joaca de-a vorbitul numai in rusa. Parca nu am sti cine si ce vrea in Republica Moldova, o fi PCRM-ul ceva nou si noi nu stim.

Iata ce spune ziarul Financiarul.ro, sa mori de ras si nu alta, ca oricum nu stau sa citesc pe facebook ce spun cei din PCRM.

La rândul său, secretarul executiv al PCRM Iurie Muntean a declarat pentru Interfax.az că aprobarea acordului menţionat „este o crimă contra statalităţii RM’.” În Constituţie se spune că Moldova are statutul de stat neutru. Cu toate acestea, guvernanţii din ţară sunt gata, sub orice pretext, pentru o perioadă nelimitată de timp şi cu obiective neclare, să dea voie militarilor români să intervină pe teritoriul R. Moldova. Aceasta nu se va întâmpla’, a spus Muntean.

Daca ai trait cu 59% mai bine, inseamna ca aveai salariul peste 3000 d lei si abia acum ai ajuns la 2000, ma indoiesc, dar daca asa a fost ma bucur, ai apucat vremuri bune, PIB-ul asta e un fel de Fata Morgana, tot creste dar noi nu-l vedem. Acum problema sunt romanii si tratatele cu ei, abia astept sa-i vad la guvernare peste putin timp. Cum? Pai dupa cum se misca treaba la AIE, stiu ce urmeaza, numai ma intreb daca voi o sa puteti cara ce va urma. Si tare mai vreau sa o vad pe Maia Laguta la proteste, desi iar cred canu o sa am placerea asta!