Daca tot am anuntat mai devreme „cam cum” sta popularitatea Jurnal TV in Moldova, sa trecem putin granita si sa vedem ce se mai intampla la PRO TV Romania. O veste confirmata de curand pe surse si publicata ceva mai devreme de Ziarul National, este salariul castigat de Andeea Esca la trustul media de peste Prut.

Andreea Esca

Se pare ca vedeta PRO TV din Romania, prezentatoarea Andreea Esca ridica lunar de la Media PRO nici mai mult nici mai putin decat 40 de mii de euro. Daca ma gandesc ca acum ceva vreme, mai precis pe cand lucram la TVR si mi s-a propus un transfer la PRO TV, salariul „pierdut” prin neprezentare se ridica la peste 1000 de dolari, nici nu ar fi de mirare ca simpatica Andreea Esca sa ridice frumusica suma de 40.000 euro. Si merita pe deplin salariul.

Promitem sa revenim cu subiectul legat de prezentatoarea stirilor, cu un foto album inedit, si de ce nu, cu multe informatii care multa vreme au stat ascunse de curiosi.

Ce este adevarata de exemplu, este ca PRO TV International are pe FaceBook peste 149 de mii de fani. Un numar destul de mare daca ne gandim ca in Republica Moldova, daca adunam toti faii de la toate televiziunile, fanii prezentatorilor si pe cei ai cui mai vrti voi din mass media, nu cred ca depasesc cateva zeci de mii. Iar Andreea Esca, pagina ei de fapt, are peste 47.000 de fani! Impresionant, daca iei in calcul cate televiziuni sunt in tara vecina!

PRO TV Romania are pe FaceBook aproape 1 milion de fani! Nu crezi, viziteaza pagina de facebook PRO TV!