Am ramas uimiti cand am vazut ce intrebare ne-au pus cititorii: cati copii are Vlad Filat? Pai acum depinde cu cine, am intreba si noi, la fel cum putem intreba gata nascuti sau in burtica? Cu prima sa sotie Vlad Filat are doi copii, cu a doua sotie, Angela Gonta actuala Filat vom vedea dupa ce aceasta va naste. Vai de noi, pai toto noi am anuntat ca Angela Gonta a nascut o fetita scumpa, ce uituci suntem! Deci acum Vlad Filat are doua fetite din tot atatea casatorii. Sa le traiasca cei trei copilasi celor trei soti si sotii!

Am facut si noi o gluma, ca tot scade euro si nu stim cum sa-l oprim, poate cu ceva vesti haioase, cu o gluma buna si cu multa seninatate! Chiar am fi curiosi sa stim ce zice si doamna Sanda Fliat despre proaspatul eveniment, despre ce fel de tatic este Vladut si alte impresii despre evenimentul monden.

Ati uitat deja de razboiul din Ucraina, de faptul ca Rusia va taia gazul cat de curand si ca in Transnistria se agita spiritele, nu-i asa? Ati uitat si ca in Gagauzia e framantare mare, poate se uneste Moldova cu Romania, sau poate chiar cu SUA, cine stie ce va urma?

Copii lui Vlad Filat

Copii lui Vlad Filat