Ieri am asteptat sa vedem ce au de anuntat cei doi membrii din Alianta pentru Integrare Europeana, mai ales ca primul s-a anuntat la microfon domnul Vlad Filat, urmat imediat de Marian Lupu, care ca un „vulpoi” a declarat ca va iesi la TV inaintea lui Filat. Astfel am aflat ca AIE 2 nu mai e.

Vlad Plahotniuc -VIP?

Ce urmeaza? Teoretic fiind in Moldova, orice. Si totul pentru a nu renunta la Vlad Plahotniuc. Nu e Filat usa de biserica, dar cred ca totusi a dorit o iesire discreta si fara rusine a lui Plahotniuc de pe scena scandalului iscat de moartea tragica a lui Paciu. A propus desfiintarea postului ocupat de miliardarul cauta sau necautat de Interpol, papusarul sau poate parintele atacurilor raider, etc.

Insa se pare ca dupa declaratia de azi a lui Vlad Plahotniuc, acesta este de fapt miezul problemei. El nu vrea sa renunte la scaun, si daca Dumitru Diacov este o vulpe batrana, icercand sa para neatins de nimic (inclusiv pe pagina sa de pe wikipedia s-a trecut si in rusa – Думитру Георгиевич Дьяков– probabil nascut in Kurgan se simte mai mult rus decat moldovean), Marian Lupu este un lup, nu prea poate intoarce capul, deci nici obrazul.

In general credeam ca putem da 90% pronostic in orice problema politica din Moldova, iata unul din cazuri cand nici 10% nu putem sti ce va urma. PCRM+(orice in afara de PL) sau AIE 3?

In poza prezentarea din VIP Magazin, cu intrebarea de astazi: Mai este VIP sau nu Plahotniuc?