Glumele lui Andrei Nastase in campania electorala intrec asteptarile, mai nou cineva i-a furat telefonul mobil pe cand servea o bere la terasa. Cine altcineva decat dusmanul Plahotniuc prin interpusii sai? Acum vine stirea bomba, Andrei Nastase se plange ca treaba a rasuflat in presa si cine ar fi putut face asta? Da, ati prins din zbor ideea, tot Plahotniuc! Acum stau si ma intreb, daca hotii au pus mana pe telefonul sau mobil, nu stiau ce au facut si trebuiau sa citeasca asta pe FaceBook? Adica erau ametiti si nu stiau daca au facut sau nu isprava?

”în ce mod informaţia confidenţială, care conţine secretul anchetei, a fost făcută publică şi pusă la dispoziţia mercenarilor lui Plahotniuc?!”

Glumele lui Andrei Nastase in campania electorala pentru prezidentiale

Secretul anchetei? Pai nu e clar, cineva i-a luat telefonul mobil, acel cineva stie ca a comis o infractiune si ca este cautat de politie. Mai departe despre ce vorbim? Exista filmari? Exista martori, ancheta e in desfasurare? Din cate stiu si lui Chirtoaca i s-au sustras acte din masina, infractorul a fost prins, chiar daca stirea a fost pe toate posturile TV din Moldova. Joc ieftin de victimizare a lui Andrei Nastase, care fara sa ia in calcul ca oricum ajunge in finala, dar fara sorti de izbanda in fata lui Dodon, incearca toate strategiile posibile de a atrage atentia catre persoana sa.

Am mai pus intrebarea asta de 10 ori: daca e asa de tare Plahotniuc asta, de ce mai luptam sa-l dam jos? Sa-l punem sus, eu asa as face, ok – vrei sa fii presedinte, premier si inca doua sau trei finctii? Ia-le mai tu pe toate, sa vedem cum te descurci! A, o singura conditie: daca in maxim trei luni nu aduci nivelul de trai ca in Elvetia, ne dai toata averea sa o folosim la sarbatoarea vinului din 2017! 🙂 Oricum e o gluma, presedentia Republicii Moldova este deja „luata”!

Glumele lui Nastase

Glumele lui Andrei Nastase in campania electorala pentru prezidentiale