Firma Amway est una din putinele firma care merge pe sistemul MLM si care ofera produse de calitate ce se  pot cumpara doar de la reprezentantii Amway, iar Moldova nu face exceptie. Dar sa revenim la intrebarea din titlu: de unde cumpar produse Amway in Moldova? ei bine, se cunoaste deja metoda mersului din usa in usa, insa portalul e4Md vine cu  o propunere de nerefuzat pentru distribuitorii de produse Amway in Republica Moldova.

Un site de prezentare nu strica nimanui, iar cand te costa doar 300 [MDL] de lei pe an, pare afacerea ideala pentru un distribuitor de produse Amway in Moldova, pentru ca pe langa prezentarea produselor, o carte de vizita online, ai sansa de a dubla foarte usor cifra de afaceri.

Un avantaj in plus al acestei alegeri este promovarea gratuita, portalul e4MD si All Moldova au tot interesul sa te promoveze, avand in vedere ca esti partenerul lor, prin urmare inca din prima clipa beneficiezi de un public de peste 40 de mii de citititori si potentiali clienti anual.

Daca apreciem doar prin prisma primei afaceri de acest fel Kit Goblen, care la doar doua luni de la lansare a reusit sa distribuie kit-uri de goblenuri produse in Moldova inclusiv in Insulele Azore si Canada, credem noi ca am reusit sa va convingem ca aveti sansa sa va dezvoltati o afacere in cel mai simplu mod. Totul este realizat de profesionisti, tot ce trebuie sa faceti voi este sa prezentati pozele pentru produse.

Produse Amway