Nu, nu ati ghicit, nu este vorba de renumita melodie a lui Ilie Micolov, est evorba de dragoastea subita pentru presedinti a lui Nata Albot. Rasfoiam netul dupa informatii legate de Mihai Ghimpu, cand colo ce s avezi: dragoste la prima vedere, intre celebra doamna care face „reporterie” si ex-presedintele Republicii Moldova.

Nata Albot si Mihai Ghimpu

Ce e drept, interimar, dar se pareca destul de cautat. Nici pe atunci nu prea era inghitit de cei de la Jurnal, probabil din cauza nesfarsitei sale lozinci „roman si puncrum”. Cum vizeaza si el sa faca unirea, numai el o stie, insa multi sunt speriat de idee. Mai acum cateva zile s-a si format o coalitie de stanga, care are o singura regula de aderare: antiromanism.

Revenind la dragoastea asta subita, dar mai ales de neimaginat, va lasam sa cititi direct in poza alaturata, entuziasmul doamnei Nata Albot la gandul ca va lua pranzul cu Mihai Ghimpu.

Poza este suficient de mare daca dati click pe ea si cititi. Nu comentam, nu spunem nimic, va lasam doar sa va delectati cu Nata Albot si prsedintele. Poate in curand, daca domnul Timofti se va lasa de pustnicie si va iesi in lume, iar se va indragosti subit jurnalista „orhideilor” si va mai iesi la iarba vede. La primavara probabil, caci acum nu prea avem iarba.

Daca nu ai chef de citit, cumpara o ciocolata de slabit si macar ai iesit in castig! Sau suna ieftin in Romania! Cine mai are astazi timp de dragoste la prima vedere, acum ori luptam cu MAFIA, ori facem politica! In rest, numai de bine, si nu calcati in gropi!