Am ajuns la concluzia ca statul pe Facebook dauneaza grav sanatatii, acolo gasesti din ce in ce mai multe aberatii, precum cele ale fondatorilor site-ului federatia.md – evident niste rusi veniti de la Kremlin, care-si cauta adepti prin Republica Moldova. In afara de prostia de a recreea Moldva de la 1457, parlitii de la Federatia.md vor sa convinga cititorii de limba rusa ca Romania nu exista. Iaca asa, ca nu le place lor cum suna.

Site-ul Federatia.md scris in proportie de 99% in limba rusa, are si cateba articole in limba romana, cum ar fi cel despre care va ziceam ca m-a convins ca sunt agenti KGB sau poate in cel mai fericit caz niste scapati de la balamuc.

Statul „România” din punct de vedere juridic nu exista

Stai linistiti, nu o spunem noi, o spun paranoicii de la Federatia.md, care la fel ca si cei ce cautau izvoare istorice in Miorita, rusii ce probabil isi au barlogul in Transnistria [ avand in vedere ca toate ideile lor sunt anti-americane si pro-ruse ], incearca sa ne dovedeasca ca un popor, precum cel roman nu-si poate denumi tara cum vor ei, ci ar trebui sa-i intrebe pe rusi. Daca rusii vor sa-i zica „Tara lui Papura Voda” asa trebuie sa facem, ca nu cumva sa se simta ei amenintati. In mimtea bolnava a celor de la Federatia.md li se pare mai corect sa ne numim Valahia-Moldova, mai abereaza ca nu stiu ce este aceea independenta, desi la 1877 parca romanii au luptat sa-si cucereasca independenta de sun jugul turcesc. In timp ce deja o parte dintre moldoveni cerusera la fel ca si Crimeea azi, alipirea la Rusia tarista.

Pentru termen lung, suntem în perspectiva creării unei comunități puternice de state egale și suverane – Comunități Eurasiatice, condusă de Rusia, la care Republica Moldova va adera într-o nouă calitate și  incorporînd toate teritoriile istorice de pe timpurile lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

Ati inteles ce vizeaza bolsevicul? Rusia seful popoarelor din Europa! Ha ha ha, cand vezi nebunul nu stii ce sa faci, sa-l duci la ospiciu sau sa-l lasi in libertate.

cum va arata Moldova