Lumea deja vorbea pe la colturi ca Rusia va trimite armata in Ucraina, insa ca de obicei rusii se dadeau la gard, facand pe mutii. Iata ca o publicatie din Marea Britanie ne spune adevarul:Rusia a invadat Crimeea! Dupa ce a aplicat tactica mutului, ministrul de externe al Federatiei Ruse a admis ca a trimis trupe in Ucraina, dar ca scuza a adaugat ca scopul lor era sa apere flota. Ca sa vezi minune, unde sunt rusi, apare aparatorul lor, indiferent daca asta inseamna sa incalci granite, tratate si asa mai departe.

Se stie ca Rusia la fel ca si Uniunea Europeana nu vrea Ucraina ruupta in bucati, insa motivele sunt evident diferite. Pentru Rusia important e sa poata controla Ucraina, iar daca aceasta intra sub influenta Europei, rupa in doua, evident ca nu vor mai avea nici un cuvant de spus la Kiev. Insa daca a pierde controlul la Marea Neagra inseamna sa rupa Ucraina in doua, Rusia opteaza pentru divizare. Asa ca si-a trimis deja trupele pe teren, care sprijinite de ceea ce avem in Sevastopol, asigura controlul Rusiei in regiune.

Garantat ca deja Crimeea va apartine Rusiei, acum asteptam momentul in care Putin va pune pistolul la tampla cazacilor, care vor avea o viata grea intr-o tara guvernata de Rusia. Poate ca EuroMaidanul a adus Ucraina pe drumul democratiei, insa a adus si rusii in tara, iar asta ii va costa aproape sigur integritatea teritoriala.

Rusia a invadat Ucraina