Acum doua zile discutam in redactie despre reactia Ucarinei la agresiunea Rusiei, deoarece nu se vedea nici o miscare reala impotriva atacatorilor. ei bine se pare ca Vladimir Putin a rezolvat problema, a dat un ultimatum pentru maine dimineata la ora 5 [ ora Romaniei ] prin care anunta ca oricum va impusca soldati ucrainieni. Daca nu se predau in seara asta, vor fi impuscati, daca se predau, precis cativa nu o sa para convingatori ca se predau si vor fi impuscati, cert este ca maine vom asista la primii soldati ucrainieni ucisi in razboiul Crimeei.

Putin vrea varsare de sange cu orice pret

Suparati de lipsa de reactie a ucrainienilor, armata care trebuia sa se asigure ca rusii din Crimeea nu sufera, au decis sa porneasca ei atacul in zorii zilei de maine. Indiferent de ce va face Ucraina, Rusia va ataca oricum bazele militare din Crimeea, iar apoi pe restul din intreaga Ucraina. e sigur, nu mai incape indoiala.

Ciudat este ca unii inca mai au dubii, dar se pare ca Putin nu mai are unde sa intoarca, ori cucereste Crimea, ori se face total de ras, iar asa ceva este inacceptabil pentru tiranul de la Kremlin. Cum inca sunt unii pro si unii contra, adica multi cred ca Putin doar hamaie, dar nu va avea curajul sa omoare pe nimeni, ca si cum in Georgia nu s-a mai intamplat, desi SUA l-a asigurat pe Mikheil Saakashvili de tot sprijinul. Si atunci au murit mii de nevinovati, asa ca nu am nici cea mai mica indoiala ca scenariul se repeta. Finalul? Sanctiuni pentru Rusia, Ucraina dizolvata. Mai discutam dimineata, cand vom vedea prima victima a Rusiei.

putin-ataca-ucraina