Weekend, distractie si putine hohote de ras. Cautand pe YouTube cateva melodii, am descoperit canalul lansat „in numele” lui Radu Buşilă, spunem in numele pentru ca nu avem nici o dovada ca apartine justitiarului, insa a fost distractiv sa vedem cate postari a reusit sa faca in incercarea de a se lupta cu Mihai Ghimpu.

Radu Busila

Suntem convinsi ca ex-presedintele Republicii Moldova a gresit „intentionat” si l-a facut Sutila in loc de Buşilă, insa nici suma si nici explicatia avocatului nu stau bine in picioare, caci de fapt Sutila vine de la verbul a suti, adica a fura, pe tiganeste, iar Buşilă de la a busi, in acelasi dialect inseamna a lovi.

Nici numele lui Mihai Ghimpu nu sta tare bine, un ghimpe poate fi si bun si rau, depinde pe cine inteapa. Poate ca ar trebui de fapt sa fie obligati toti cei ce se cam joaca cu demnitatea semenilor sa fie obligati sa isi ceara scuze public, sa se faca si de ei asa, macar putin, caterinca (tot pe tiganeste), ca sa vada cum este.

Dar pana la milioane despagubiri, e distanta cam mare, ar fi interesant sa vedem cat ar trebui sa primim noi, telespectatorii pentru cate minciuni, suntem nevoiti sa asculatm la televizor, zi de zi. Nu am fi adus in discutie razboiul Radu Buşilăvs Mihai Ghimpu daca nu am fi gasit „zbaterea” domnului Radu Buşilă de pe youtube, cu titluri care mai de care mai comice: Mihai Ghimpu se face de rîsRadu Buşilă îl pune la respect pe Mihai Ghimpu sau Am piedut o bătălie, dar voi cîştiga războiul!

Si cum ambii sunt politicieni, ar fi bine sa se mai gandeasca si la noi, poporul.