Dupa o lunga perioada in care am vazut emisiunile TVR la Chisinau doar in reluare, de 10 ori aceiasi emisiune, am privit Teleenciclopedia martea sau joia, iata ca sunt sanse ca postul romanesc TVR sa revina la Chisinau. Maine secretarul de stat pentru afaceri strategice al României Bogdan Aurescu va semna un document ce ar trebui sa readuca TVR inRepublica Moldova.

In acest moment nu se stie exact ce inseamna semnarea acestui document, de cand vom putea urmari in direct emisiunile transmise de TVR, dar speram noi ca poate pana la sfarsitul anului lucrurile vor reintra in normal.

“TVR va reveni curând în Republica Moldova”

Asta a declarat Bogdan Aurescu in cadrul unui eveniment recent desafasurat la Eforie-Nord. Ce inseamna pentru politicieni in curand – vom vedea si vom trage concluziile la momentul potrivit. In 2007 TVR a incetat sa mai transmita in Republica Moldova, azi dupa mai bine de sase ani, se pare ca cineva s-a gandit sa mai faca un pas pentru a apropia malurile Prutului.

Ce a insemnat retransmisia programelor TVR pe  canalul 2 Plus cred ca stim cu totii, iar pentru romanii din Republica Moldova, oricat de putini ar fi ei, va fi un prilej de bucurie transmiterea in direct a emisiunilor romanesti.